Wie is Gunther Ost verzekeringen?

Wat u over Gunther OST Verzekeringen moet weten.

Gunther OST Verzekeringen is een Onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren met meer dan 30 jaar ervaring.

Gunther OST Verzekeringen tot uw dienst

Ik werk voor u, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Ik breng deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kan ik, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op mijn kennis en ervaring. Hiervoor werk ik met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Verder kan ik u steeds een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op mijn kantoor. Ik streef ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Uiteindelijk zorg ik voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Wat doe ik nog meer voor u?

  • ik neem veel administratieve rompslomp uit handen,
  • bij schade sta ik garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling,
  • ik hou u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen,
  • ik neem de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op mijn website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u mij best kan contacteren.

Gunther Ost